fredag 29 augusti 2014

Simona Ahrnstedths bokrelease

                                              
                                                   Snygg som få...

En av mina svenska favoritförfattare är Simona Ahrnstedt. 
Hon är en skicklig författare som varvar humor, allvar och snabba ordväxlingar med bravur. 
Hennes kvinnliga huvudrollsinnehavare är starka kvinnor med fötterna på jorden som vet vad de vill och räds inte för att jobba hårt för det de vill ha.

Jag gillar det. Jag gillar det starkt! 

Även de manliga huvudrollsinnehavare är starka män som Simona gör rättvisa genom deras grundvärderingar om allas lika värde. För mig är det viktigt att inte kvinnor i böcker ses som hjälplösa våp som behöver en man för att komma någonstans i livet. Likväl att män inte utses som en norm och ses som det enda och dominerande könet.
Du kan läsa mer om denna fantastiska författare här och följa hennes blogg som bjuder på mycket humor men också vardagliga ting.

Bokreleasen för Simonas nya bok "En enda natt" hölls på akedemibokhandeln på Mäster Samuelsgata i Stockholm. Och underbara Simona bjöd alla oss som ville komma. Tänk er att vi dödliga fans fick komma! :)

Nervösa jag tog tåget till Stockholm för att gå på detta event alldeles allena. 
Det är jobbigt...eller kanske mer... känsligt (?) att gå ensam, på ställen där de flesta känner varandra medan du själv står lite utanför och är ganska utlämnad.

Det är inte det att jag inte är social. Jag är bara blyg.
MEN vet ni. En uppenbarelse satte sig ner bredvid mig. Hon presenterade sig som Susanne och var som jag, också ett fan till Simona. Tack snälla Susanne för att du såg mig :) Det var så roligt att prata med dig. Hon har också en blogg, ska bli kul att följa henne där =)

Så...
Jag köade LÄNGE men fick sen min bok signerad och småpratade lite med Simona. Hon är lika trevlig i verkligheten som hon är på sin blogg. OCH så otroligt snygg. Wow! 

Därefter var det dags för hemfärd. Köpte först med en kaffe från Waynes coffe på akedemibokhandeln av den trevligaste personal jag mött-tack söta du, det gjorde min kväll!
På tåget hem började jag läsa Simonas nya bok "En enda natt". Mmmmm...jag var så inne i boken att jag glömde nästan att hoppa av i Hallsberg där jag skulle av. Så går det när du läser bra böcker ;)

Det var en toppen eftermiddag/kväll-tack underbara Simona för att vi-fans, fick komma. 

                     
                                                 
                                                      Fina Simona...

5 kommentarer:

 1. Tack själv! Otroligt bra skrivet om hennes böcker och releasefesten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Åh tack Susanne! :)
   Blev fel på förra inlägget-mycket att lära mig ha ha!

   Radera
  3. :) Tur att man kan ändra i den digitala världen! Ser fram emot att läsa mer på din blogg - kanske få lite utflyktstips och boktips!

   Radera
 2. Vad roligt att du kom, Lina (och du med Susanne) och vad GLAD jag blir att höra att ni möttes! Stor kram!

  SvaraRadera