måndag 29 september 2014

Underbara bokmässa

Detta var min andra bokmässa och jag måste fråga mig själv om och om igen, VARFÖR i hela friden Lina har du inte åkt förr?
Bokmässan är närmast bokparadiset du kan komma.
Människorna. Dofterna. Glädjen. Minglet. Priserna. BÖCKERNA. Ja, allt är underbart. Och roligt.
 
Jag tog med kusin Eva, som också är en bokmal. Vi hade en toppendag i Götet!
 
 

Även i år fick jag chansen att kolla in Sveriges Romance drottning- Simona Ahrnstedt som verkligen är en underbar person. Inte bara att lyssna på utan även att prata med. Hon tar sig tid och är supertrevlig och så jäkla snygg!
En mycket snäll person (Karin?) från Simonas förlag (om jag inte minns fel) tog kort på oss...17 stycken!!! Herrejösses vad vi såg ut på vissa kort :-D Men ett gott skratt förlänger livet, eller hur? ;-)

Vackra Åsa Hellberg (Simonas vapendragare, eller tvärtom ;-)) fick vi också äran att träffa. Vilken underbart trevlig kvinna. Jag köpte hennes nya bok till min svärmor som fyllde år igår, men ångrar sen att jag inte köpte en till mig själv också. Det får jag göra inom det närmaste. Tack Åsa för ett trevligt möte! :-)
Vi hängde också i Harlequin montern ;-) Där köpte jag en hel del böcker till fin fina priser. Tyvärr var det ganska utplockat men fick med en hel del ändå hem som jag inte läst.
 
Sen fick jag chans att hälsa på Iza vars blogg jag följer. Det var kul att ses Iza!
 
Kan säga att tiden flög iväg och tillslut blev både jag och Eva helt slut av att gå därinne. Måste säga att luften är inte den bästa och med en massa människor därtill, blir man ganska trött. Så det var ganska skönt sedan när vi letade oss ut och tog tåget mot Skövde igen.
Borta bra men hemma bäst! :-)
 
Nu är det dags att plugga studentlitteratur, ska ju bli specialpedagog är det tänkt. Men kan säga att kassen med böcker från gårdagens besök lockar mer ;-)
MEN får försöka hålla mig!
 


3 kommentarer:

 1. Tack för att du kom. Och jag tror att Simona och jag drar våra vapen samtidigt ungefär :)
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Ja Åsa, det kanske är bäst så ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättekul att träffa dig också Lina! :)

  SvaraRadera