torsdag 23 april 2015

Snygga män

Ok, jag måste berätta!
För några veckor sedan då jag var uppe på Karlstads universitet såg jag en av de snyggaste människorna jag någonsin sett!

Alltså...det låter ytligt när jag skriver det men för mig händer det vääääldigt sällan. Jag har aldrig varit en person som reflekterar för mycket på människors utseende men någon gång händer det.

Och jäklar i min låda! 
När jag såg denna kille stannade jag bokstavligen till. 
Vilken snygging!
Vilken heting!
Vilken (blivande) man!
Han hade utländsk påbrå och hans fantastiska bruna ögon var omringade av svarta långa ögonfransar, markerade ögonbryn, en otroligt snygg och rak näsa ovan gudomliga läppar med en putig underläpp.
Hans mörka hår var klippt i en modern frisyr, rakat på sidorna och längre upp till. MEN det bästa- ryggen! 
Ryggen!
Den var bred och musklerna spelade under den svarta t-shirten.
Ja jag tror att jag dog lite där en stund...

Alltså missförstå mig rätt nu, jag tittade bara och uppskattade jag såg. Det var inget mer än så MEN han blev där och då min huvudkaraktär till mitt manus ;) Ja, jag får lägga till 12-15 år på honom men ÅH!
Kände mig lite som en snusktant, men kunde verkligen inte sluta glo :)


Så.....hur får ni inspo till era karaktärer?
;)

2 kommentarer:

 1. Hahaha, underbart inlägg, Lina! Men varför plussa på hans ålder? Är inte vi i rätt ålder för cougar? ;)
  Men vet du, jag jobbade ihop med en sån kille en gång, tror han var ca 18-19 och jag var 21, men det är faktiskt först nu som jag begriper hur snygg han verkligen var. Tror jag var för ung för att fatta och uppskatta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja du Sofia-unga män/killar har liksom aldrig attraherat mig förut. Har alltid haft en förkärlek till äldre män! Och varför ska jag nog inte rota i mitt inre för att ta reda på mohahahaha!
   Men...vem vet, kanske vi kvinnors tur att bli lite tantsjuka?! ;) HaHa! Fast det tar emot...denna pudding var max 23 år (skäms på mig). Det låter väääääldigt ungt! :)
   Men åh vilken härlig dag det blev!

   Radera