tisdag 9 juni 2015

Semestern är slut!

Jag kom hem vid fyra snåret i morse med en rinnande näsa och halsont. Det kostar att vara på semester ;)
Vilken härlig vecka vi har haft-jag och fem andra kvinnor i ålder 25-58 år. En härlig blandning som bidrog till en fantastisk vecka.
Korfu är en jättefin ö som är otroligt grön och blomrik. Det betyder också att det finns MASSOR av mygg :( BUHU vad myggbiten jag är. De älskar mig, tyvärr är inte kärleken besvarad.
 
Nåväl...lite fin fina bilder från Korfu:

 
 Köpte mig en ring som jag hade mellan förlovnings-och vigselringen men den tålde inte klor...så den fick åka i soporna. Det där med att köpa ngt som glimmar för en billig peng ska jag undvika haha!


Jag tog med mig tre böcker av några av mina favvis författare. Vill du läsa bra historisk romance ska du läsa Carole Mortimer som är riktigt duktig inom genren. Hennes nutida är sådär...de fångar inte mig lika mycket men hennes historiska är inte alla leka med. Hon har skrivit för Harlequin i mååååånga år. Kul att hon är lika aktiv och så bra.


 
Robyn Carr är en fena på att beskriva karaktärer. Just denna serien som heter "Virgina River" handlar om f.d marinsoldater och kan nog beskrivas som ganska amerikansk, gillar jag detta väldigt mycket. De är heta, humoristiska och hon gestaltar starka kvinnliga karaktärer om än det finns med tuffa, hårda marinsoldater i böckerna. Däremot tar hon baksidan av soldat livet som kommer efter tjänstgöringen. Det känns lite som hon vill belysa problemet med att soldater inte får den hjälp de behöver när de kommer hem eller tar avsked. Det är ju känt att många får stora psykiska problem och lider av stress.
Bra böcker i alla fall med tydliga budskap :)

 
Och till sist...lite action-romance :)
Sherrilyn Kenyon leverera snygga, heta män, snygga tuffa kvinnor förpackade i heta sexscener med en touch av fantasy blandat med romerska gudar och den grekiska mytologin. Jag ÄSLKAR dessa böcker. Lättlästa och bra :)


 
Idag när jag började plocka iordning i min resväska-tvätta och fixa så ramlade detta kort ner på golvet framför fötterna.
Ja, ni ser rätt. Det är ett gymkort!!!!!
Något jag betalar för varje månad men som jag inte utnyttjar :/
Snacka om påminnelse...hehehe...Nåväl kanske till hösten?
 
 


1 kommentar:

  1. Jag hatar mygg, svullnar upp och får stora ärr efter myggbett :(
    Åh, vilken härlig bokhög du har hunnit med :)

    SvaraRadera